На Буковині податкові міліціонери вилучили партію цигарок, призначених для контрабанди, вартістю понад 1,8 млн грн.

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Чернівецькій області в рамках операцій «Акциз-2019», «Рубіж» та «Бастіон» всього за кілометр від лінії українсько-румунського державного кордону вилучили партію контрафактних сигарет вартістю понад 1,8 млн грн, які буковинець перевозив на автомобілі Мерседес – Бенц. Дані цигарки ймовірно були призначені для спроби незаконного переміщення з території України на територію Румунії поза митним контролем.

Під час огляду автомобіля в багажному відділенні було виявилено78 ящиків цигарок, серед яких 76 ящиків марки Мальборо та 2 ящики марки Ротманс з фальсифікованими марками акцизного податку України – розповів Перший заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Гакман Сергій.

 За словами посадовця в цих ящиках знаходилося 39 тисяч пачок тютюнових виробів. Даний «контрафакт» та автомобіль орієнтовною вартістю 300 тисяч гривень вилучено.

За даним фактом буде внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 та 199 КК України.

 

peredplata