Чернівці провалюються ОНОВЛЕНО

Чернівці провалюються ОНОВЛЕНОСьогодні на перехресті вул. Головної та вул. Ковальчука стався провал дорожнього покриття.

Станом на 9:00 ранку місце обвалу огороджено. З 10 по 12 серпня, протягом проведення ремонтних робіт перекрито рух транспорту на ділянці по вул. Головній від вул. Чапаєва до пр. Незалежності та вул. Ковальчука. Об\’ізд по вул. Чапаєва – вул. Стасюка, або по вул. Герцена- вул. Кармелюка. Також на період проведення ремонтних робіт припинено рух троллейбусів №1,3,5. Для зручності мешканців міста додатково виділено 20 автобусів та маршрутних таксі. Сьогодні з 10:30 до 23:00 від водопостачання будуть відключені житлові будинки та ОГД по вул. Головній, вул. Гайдара, пр. Незалежності, вул. Стасюка, вул. Чкалова, вул. Глібова, вул. Винниченка, вул. Чапаєва та на прилеглих вулицях. Ведуться роботи із залученням спеціалізованих служб. Вони будуть виконані в найкоротші терміни.

Сьогодні о 7.30 ранку пройшло засідання штабу по ліквідації провалу дорожнього покриття, що стався сьогодні на перехресті вул. Головної та вул. Ковальчука. Засідання пройшло на місці події під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василя Тимофєєва та за участю керівників всіх комунальних служб міста (МіськШЕП, КП «Чернівціводоканал», Чернівецьке тролейбусне управління, ДАЇ, районні у місті ради, МНС).

На місті події організовано чергування з числа працівників водоканалу, МНС та МіськШЕП. При обстеженні провалу, який становить приблизно 3 метри завглибшки та 1,5 метри в діаметрі, було прийнято рішення про перекриття руху транспорту, та відключення водопостачання на період проведення ремонтних робіт. Також на цей час буде організовано підвіз води цистернами до житлових будинків, які залишились без води.
Всі роботи будуть виконуватись цілодобово до повної ліквідації.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

peredplata