У Чернівцях до спецрейсів додався тролейбусний маршрут №6

До службових тролейбусів, які працюють на період надзвичайної ситуації, додали ще маршрут №6

З 19 березня службові тролейбуси №№2,3,8,9,11 (укорочений маршрут «Дріжджзавод-Садгора»)  курсують щодня з 7 до 9.30 та з 17 до 21 години.

Право на проїзд в службових тролейбусах  мають винятково медики, а також  працівники підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста.

Вхід у тролейбус дозволено лише за  наявності спецпроїзного квитка, або відповідного посвідчення та маски.

Це рішення прийнято міською  комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 Рух громадського  транспорту для інших категорій громадян тимчасово призупинено.

Для всіх медичних працівників  проїзд у службових  тролейбусах є безкоштовним, для решти  працівників, які мають право на проїзд в службових тролейбусах, вартість поїздки  становить 5 гривень.

Водії та кондуктори тролейбусів попереджені, що в разі перевезення пасажирів без масок і без посвідчень, будуть оштрафовані на 17 тисяч гривень. 

Як повідомив керівник КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Михайло Олексюк, з 1 квітня до спецтролейбусів, які перевозять певну категорію громадян,  додали ще 4 тролейбуси маршруту №6. Інтервал руху становитиме 16-18 хвилин.

Також додатково на маршрут №11 (Садгора – Дріжджзавод) додали ще один тролейбус. Раніше останній рейс  з Садгори був о 19.50,  тепер (на прохання медиків) о 20.40. На маршрути щодня зранку виходить 45 тролейбусів,  ввечері – 40.

 

 

 

peredplata