На Буковині викрито 10 фактів заняття гральним бізнесом

На Буковині викрито 10 фактів заняття гральним бізнесомБуковинські міліціонери продовжують роботу щодо недопущення незаконної діяльності гральних закладів на території області. Лише за півтора місяця цього року ними викрито 10 фактів заняття гральним бізнесом.
Нещодавно на Сторожинеччині оперативники викрили факт надання послуг у сфері грального бізнесу 27-річним місцевим мешканцем.

Проведеними першочерговими заходами встановлено і організатора роботи закладу – власника ігрових автоматів. Ним виявився 30-річний житель райцентру.

Під час проведення санкціонованого обшуку приміщення правоохоронці вилучили 10 гральних автоматів.

При обстеженні Інтернет-клубу в місті Заставна, міліціонери виявили 13 комп’ютерних системних блоків, які були переобладнані під гральні автомати. Вилучене обладнання направлено на експертизу. Обслуговування клієнтів здійснювала 21-річна жителька району. Крім цього, правоохоронці вилучили гроші в сумі 1300 гривень, виручені за даний вид діяльності.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Міліціонери попереджають завзятих підприємців про відповідальність за діяльність в сфері грального бізнесу, а громадян закликають до співпраці у подоланні цього соціально – небезпечного явища.
Джерело:СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

peredplata