Кисельов і Бенкендорф очолили «Інтер», – ЗМІ

Кисельов і Бенкендорф очолили «Інтер», - ЗМІТелеканал \”Інтер\” очолив Єгор Бенкендорф.

Про це повідомляє \”Телекритика\” з посиланнями на власні джерела.

Анна Безлюдна увійшла до складу наглядової ради каналу.

Керівником новинної служби медіагрупи \”Національні інформаційні системи\” став Євгеній Кисельов.

Додамо, генпродюсер \”5 каналу\”, депутат від \”Батьківщини\” Юрій Стець ще раніше зазначив: \”Наскільки мені відомо, на посаду голови відділу інформаційної політики можуть призначити колишнього ведучого Євгена Кисельова. А до його роботи в плані прозорості виникали питання\”.

Тоді Кисельов на це заявив: \”Поки це чутки, які я не вважаю за потрібне коментувати\”.

Додамо, що 1 лютого структури Дмитра Фірташа стали співвласниками медіа-холдингу Валерія Хорошковського, куди входить канал «Інтер». «За умов, що склалися, я не маю можливості забезпечувати розвиток Групи, і саме ці обставини стали моєю головною мотивацією для продажу», – пояснив сам Валерій Хорошковський.

А 7 лютого стало відомо про те, що голова Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін разом з бізнесменом Дмитром Фірташем стане співвласником телеканалу «Інтер».

Льовочкін уточнив, , що його частка становитиме 20%, а після схвалення купівлі Антимонопольним комітетом він передасть свої акції в управління компанії Фірташа GDF Media Ltd.

Голова Адміністрації Віктора Януковича також пообіцяв не втручатися в роботу журналістів каналу.

А польське інформагентство РАР написало, що Дмитро Фірташ міг придбати «Інтер» у Валерія Хорошковського не для себе, а для сім’ї президента України Віктора Януковича.

Джерело

peredplata