Каспрук не вірить своїм колегам з міськради Чернівців

Каспрук не вірить своїм колегам з міськради ЧернівцівУра! Нарешті мене «тушки» будуть розглядати та давати оцінку моїм публічним висловлюванням. На комісії міської ради з питань законності, прав людини, депутатської діяльності та етики, колишня «фронтовичка» Гаєвська, колишні БЮТівці Чесанов та Червінський будуть робити мені «обструкцію»

Щиро вдячний за увагу до моєї позиції, як депутата, за чергову можливість висловити свою позицію щодо актуальних питань життєдіяльності міста. Нарешті Михайлішин вирішив до неї дослухатись і не просто дослухатись, а ще й обговорити на відповідній комісії за участю журналістів.
Мене дуже тішить те, що пропозицію заслухати мене на комісії подав ніхто інший, як депутат міської ради Анатолій Чесанов. Він вже неодноразово своїми виступами сам себе садив в калюжу і викликав гомеричний регіт своїх же колег. Чого варті його палкі виступи проти Миколи Федорука, про його політичний занепад та повне фіаско на виборах до парламенту. Як бачимо, все, що оголошує Чесанов по написаному кимось заздалегідь папірчику здійснюється з точністю 0%. Тому його пропозиція заслухати мене на комісії з етики теж виглядає з цієї ж серії.
От думаю, що робити? Вкотре повторити свої виступи на сесії міської ради і вкотре висловити сумніви в ефективності керування містом Михайлішиним та його «шефами».
А може злякатись та вибачитись перед колегами – депутатами?)))
Щодо непрозорого розподілу землі, то мабуть, я неправий?) Бо останнім часом земельні ділянки переважно отримували ті, хто їх справді «заслуговує». Люди, які стали на чергу в 2011-2012 році, мабуть, значно більше заслуговують бути власниками землі, ніж ті, хто стоїть в цих чергах вже понад 10 років. За останній рік-півтора повирішували свої земельні питання з десяток депутатів міської ради, які довели свою особисту відданість «смотрящим».
Мене звинувачують в тому, що я неодноразово піднімав питання комунальної газети «Чернівці», тираж якої в період передвиборчої парламентської кампанії зріс в десять разів і кошти на це пішли, як з міської ради, так і з Калинівського ринку. Безкоштовно газету доставляли в кожну квартиру і вона цілком була присвячена звитяжній праці очільника міста. Враховуючи, що Михайлішин, балотувався в цей час до Верховної Ради, використання муніципальної газети «Чернівці», цілком можна вважати корупційними діями і використанням адмінресурса. В бюджеті на нинішній рік на газету «Чернівці» знову планувалось спрямувати біля мільйона гривень. Мабуть, враховуючи майбутні вибори міського голови. Чи ці цифри не бачили всі присутні на сесії міської ради? Але я можливо не правий? Газета з портретами Михайлішина потрібна людям більше ніж ліки в міських лікарнях! А, може, я також придумав і те, що кошти з Калинівського ринку, який сам потребує значної модернізації та благоустрою, були спрямовані на утримання приватного футбольного клубу, на благодійну допомогу податковій інспекції та інші «необхідні» громаді речі. Чи в наших школах кількість комп’ютерів відповідає нормативам Міносвіти?
І звичайно, я мушу визнати те, що був неправий, коли стверджував, що місто не готове до зими. Що сіль і пісок закуповувались вже тоді, коли містом неможливо було проїхати та пройти. Що всі городяни глибоко вдячні міській владі за оперативне прибирання міста від снігу, за посипані доріжки та почищені тротуари. За можливість безперешкодно добиратись до роботи, школи, дитячих садків. За безперебійну роботу громадського транспорту. За поламані руки, ноги. За падаючі на голову багатокілограмові бурульки. Звичайно, я був неправий, коли говорив, що місто не готове до зими. Готовий за це понести справедливе покарання, яке визначить комісія з депутатської етики. )))
P.S. А от на комісію сьогодні не піду, вибачайте. Ще в п’ятницю домовився про зустріч з десятками підприємців ринку «Нива» на гравітоні, яких збираються «викинути на вулицю». Так що проміняю спілкування з «колегами депутатами» на спілкування з людьми.

Олексій Каспрук, депутат, син мера Чернівців

peredplata