На Буковині зі «Свободою» таємно судяться

На Буковині зі «Свободою» таємно судяться13 березня 2013 року в Чернівецькому апеляційному суді відбулося судове засідання на якому розглядалася апеляція ПАТ «Чернівцігаз» на рішення Новоселицького районного суду від 4 лютого щодо спростування Чернівецькою облорганізацією ВО «Свобода» інформації про введення в оману мешканців Глибоччини кандидатом у нардепи Геннадієм Федоряком. Щоправда про рішення районного суду та проведення засідання апеляційного суду свободівці довідалися лише ввечері 13 березня.

«Лише ввечері 13 березня з офіційного листа апеляційного суду мені стало відомо, що цього ж дня вранці, на 10 годину, представники «Свободи» можуть взяти участь у судовому засіданні де розглядатиметься апеляція щодо спростування інформації про використання закопаних біля околиці смт. Глибока балонів з газом, які були використані для демонстрації газового факелу під час виборчої кампанії. У такий спосіб, тоді ще кандидат у народні депутати від Партії регіонів Геннадій Федоряк, для гарної картинки, підтверджував виконання обіцянки, щодо прокладання газу до частини Глибокої та села Кам’янки», – повідомив голова Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Віталій Мельничук.

Із листа, надісланого з Чернівецького апеляційного суду слідує, що Новоселицький районний суд відхилив судовий позов ПАТ «Чернівцігаз» до «Свободи», відтак поборники чесного імені Федоряка подали апеляцію. «Щоправда жодному з представників «Свободи» не повідомили про судове засідання. А якби Новоселицький суд ухвалив інше рішення? Як би тоді українська Феміда забезпечила свободівцям можливість відстоювати свою точку зору в судовому порядку?», – прокоментував дива буковинського правосуддя Віталій Мельничук.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

peredplata