На Кельменеччині затримано телевізійного маніяка

На Кельменеччині затримано телевізійного маніякаЗа викрадення серед білого дня телевізійних тюнерів міліціонери затримали 40-річного жителя Кельменецького району.

За повідомленням СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, 14 березня до Кельменецького райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя села Ленківці про вчинення крадіжки із його помешкання.

На місце події правоохоронці з’ясували, що в період з 10 до 11 години цього ж дня, невідома особа шляхом пошкодження вхідних дверей, проникла у будинок потерпілого, звідки викрала два телетюнера.

У ході проведення комплексу першочергових заходів працівникам карного розшуку Кельменецького райвідділу міліції вдалося за дві години затримати особу причетну до скоєння цієї крадіжки. Ним виявився односельчанин заявника, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Крадене зловмисник встиг продати, а за виручені гроші накупив собі спиртного.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Дії зловмисника слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

peredplata