Міліція затримала бійця, котрий знищив сотні терористів

Міліція затримала бійця, котрий знищив  сотні терористівУ Житомирі судять бійця «Правого сектора» , командира диверсійної групи українського Добровольчого корпусу Віталія Кошубу. Про це у своєму facebook написала журналістка Олена Білозерська

За її словами, Віталій – кращий розвідник Українського Добровольчого корпусу. Він знищив сотні озброєних сепаратистів. Бійця «схопили під час короткочасного перебування в Києві, привезли на суд в Житомир і хочуть посадити під домашній арешт з \” браслетом. А він потрібен тут на фронті!», – зазначила Білозерська.

«Суть справи: кілька місяців тому затриманий міліцією в Житомирі – віз нас на фронт боєприпаси. Якось викрутився тоді і весь цей час воював. Представлений до ордена «За мужність». Ті, хто читають мене, сто разів бачили його на моїх фото та відео», – написала активістка. За її словами, слідчі в курсі заслуг Віталія, але ігнорують їх.

Журналістка звертається до народних депутатів, громадських діячів з проханням якомога швидше допомогти Кошубі повернутися до АТО.»Завдання: у найкоротший термін змінити запобіжний захід. Дуже бажано закрити справу», – зазначила Білозерська.

peredplata