Бойовики взяли під арешт ватажка Захарченка, а Плотницького вивезли в РФ – активіст

Бойовики \”ДНР\” взяли під домашній арешт свого ватажка Олександра Захарченка, а самопроголошеного главу так званої ЛНР Ігоря Плотницького вчора вивезли до Росії. Про це повідомив активіст та співголова громадської ініціативи \”Права справа\” Дмитро Снєгироьов.

За його словами, Захарченка затримали за наказом \”кураторів з Москви\” нібито через те, що на Донбасі зникла партія зброї для найманців з так званої \”Новоросії\”.

\”Так званого главу самопроголошеної \”Донецької народної республіки\” Олександра Захарченка взяли під домашній арешт. Зараз його утримує один із військових підрозділів \”ДНР\” за наказом кураторів із Москви. Приводом для затримання стало нібито зникнення партії зброї, присланої для \”Новоросії\”\”, – написав активіст на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Також Снєгироьв заявив про те, що вчора до Росії вивезли ватажка \”ЛНР\” Плотницького. Він нібито намагався взяти під своє \”крило\” контрабанду палива з РФ та перекрити канал постачання \”сім\’ї\” Януковича на Донбас.

\”Плотницькому інкримінують спробу взяти під контроль контрабанду палива з Росії, зокрема в Краснодоні, де знаходиться транзитна база контрабандних паливно-мастильних матеріалів… Плотницький фактично хотів перекрити канал \”сім\’ї\” екс-президента Януковича, яка є \”донором\” \”ЛНР\” і \”ДНР\” і з якого годувалися всі – НВФ, російські службовці та корумповані українські чиновники\”, – додав активіст.

На його думку, Росії стає дуже невигідним конфлікт на Сході України, тому вона намагатиметься будь-що заморозити його.

Нагадаємо, у Донецьку бойовики Захарченка витісняють \”нелегітимних\” найманців.

peredplata