Хочеш миру – готуйся до війни

       «Військові добре знають – для того щоб був мир треба готуватись до війни та бути сильними. Тому в нас, як і в інших областях, згідно Плану Генерального штабу проходять такі заходи. В цьому році ми призиваємо на збори більше людей ніж в минулому і така необхідність на сьогоднішній день є і буде існувати поки не настане мир на нашій землі»,зазначив військовий комісар Чернівецького ОВК полковник Віталій Чурай під час чергової відправки резервістів.

       Ще близько 150 буковинців вирушили на навчальні збори щоб вдосконалити військові навики та бути готовими, в разі потреби, виконувати бойові завдання у складі військових частин.

      Через два тижні, виконавши військовий обов’язок, чоловіки повернуться до звичного життя. Протягом цього терміну за ними зберігатиметься робоче місце та середньомісячна зарплата. Під час зборів резервісти в жодному разі не залучаються до виконання бойових завдань в зоні операції Об’єднаних сил.

     Протягом року в області підготовку на зборах пройшли близько 600 чоловіків і ще близько 200 планується залучити до кінця жовтня.

 

Прес-служба Чернівецького ОВК

peredplata