Путін догрався: Московія – Туреччина – війна щойно почалася.

Мевлют Чавушоглу

Російські літаки атакували турецький конвой з військовослужбовцями. Вбито щонайменше дев’ять турецьких військових…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Губернатор провінції Хатай заявив про 22 вбитих військових і про дуже велику кількість поранених – в цілому втрати можуть досягати сотні чоловік. У Туреччині введено надзвичайний стан. Російська делегація, яка проводила переговори, вислана з країни. Ердоган зібрав раду безпеки. Турецька авіація, за повідомленнями, завдала ударів по Алеппо. Атаковано місто Джебла поблизу авіабази Хмеймім з боку Середземного моря силами турецької авіації. Міністр закордонних справ Туреччини Чавушоглу провів термінові консультації з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом. Сенатор ЗДА Грем вимагає від Трампу негайного введення над Ідлібом безпольотної зони.

У Туреччині відключені соціальні мережі: фейсбук, інстаграм, твіттер, Ютуб.

Судячи з усього, сьогодні вночі вирішуватиметься питання війни Туреччини з Московією й Сирією на сирійському театрі військових дій. В принципі, все йшло до цього останнім часом, так що єдине питання було – коли. Навряд чи удар був завданий усвідомлено, тим більше, що розвідка як була, так і залишається практично на нульовому рівні. Випадковість, але тепер нікого це вже цікавити не буде.

Чим би не закінчилася сьогоднішня криза між Туреччиною, Сирією і Московією вже очевидно, що режим Путіна один-в-один повторює дії царського режиму, які привели до російсько-японської війни 1904 року.

Так само інтереси олігархів і правлячої верхівки, яких взагалі ніяк не обходила доля Московії. Тоді й зараз це приводить до різкого загострення стосунків з сусідньою країною. Тоді родичі царя Ніколая та їхній кишеньковий олігарх Бєзобразов займалися махінаціями в Кореї, зараз дружки Путіна з пітерських підворіть так само викроюють свої гешефти на Близькому Сході. Армія Московії тоді й зараз виконує роль найманців, обслуговуючих інтереси можновладців Московії. З відомим результатом.

У разі військового зіткнення з Туреччиною шанси Кремля в цій локальній (а вона, поза всяким сумнівом, буде саме локальною) війні практично нульові. З багатьох причин. А ось що саме настане за військовою поразкою в Сирії – питання, безумовно, важливе. Можливо, критично важливе.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

peredplata