Буковинців запрошують вступати до військових коледжів

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ В ВІЙСЬКОВИХ КОЛЕДЖАХ СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ

         Скористайтесь нагодою прийняти вдале рішення та забезпечити собі гідне майбутнє.

         За короткий термін, всього за 2,5 роки, ви здобудете сержантське звання, військовий фах та диплом «молодшого спеціаліста». Є можливість продовжити навчання та отримати звання офіцера та вищу освіту ступеню «бакалавра» чи «магістра».

·        Навчання є безкоштовним, як і проживання, харчування та медичне забезпечення.

·        Можливість вступу за результататми вступних іспитів (без ЗНО)

·        Широкий вибір спеціальностей на будь який смак та навчання в кращих військових вишах Львова, Одеси, Харкова чи Києва.

·        Кожному випускнику гарантоване стовідсоткове працевлаштування.

·        Посадовий оклад командира взводу сержанта становить майже стільки ж як і в командира взводу офіцера – від 15000 грн.

·        Роль сержанта в сучасному війську набуває престижного статусу відповідно до натівських стандартів та надає ряд перспектив і можливостей самореалізації, кар’єрного зростання.

·        Сертифікати із ЗНО не є обов’язковими при вступі цього річ. Їх можна подати за власним бажанням, щоб не складати іспити.

Строки проведення вступної компанії у військові коледжи сержантського складу: до01.08.2020 року – подання особових справ до приймальних комісій; з 0108 по 18.08.2020 року – проведення вступних іспитів.

          Документи на вступ до військових коледжів кандидатам потрібно подати до військових комісаріатів за місцем реєстрації. Телефонуйте вже зараз. 0509480349(0372)524349.

peredplata