Петро Бігун вбив та розчленував свою кохану

Це 37-річний Петро Бігун. Днями його затримала поліція, бо вважає, що Петро вбив та розчленував свою кохану. Чоловік розрізав тіло вбитої жінки на дрібні шматки і довго розносив ці шматки по смітниках та водоймах. Але дещо залишив собі. У Петра в морозилці знайшли заморожені серце, язик, матку та нирку вбитої жінки. Чоловік дуже професійно приховував свій злочин.
Здавалося б, звичайний маньяк. Але ні, не звичайний: вихований за бюджетні гроші та двічі, по суті, не покараний за вчинені злочини.
Коли я дивилася хорор-відео від поліції про це вбивство, то ніяк не могла зрозуміти, звідки у цього учасника ток-шоу “Одруження наосліп” такі навички з приховування злочинів. У відео голова поліції Київщини Андрій Нєбитов у деталях розповідає про вбивство і про те, що Петро був адвокатом та учасником ток-шоу. Але чомусь не розповідає, що Петро Бігун – колишній правоохоронець, слідчий прокуратури.
У 2016 році, працюючи слідчим у особливо важливих справах київської прокуратури, Петро Бігун напився і перекинувся на своєму Мерседесі S500L – на щастя, ніхто не постраждав. Провадження закрили через термін давності і прокурора, звісно ж, не покарали за те, що він їздив п’яним за кермом.
У 2017 році суд звинуватив слідчого Бігуна у службовій підробці: він складав неправдиві клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів. Слідчого визнали винним у підробці документів, але дали іспитовий термін і він так і не потрапив у тюрму.
Далі Бігун стає адвокатом та двічі балотується у депутати – один раз у столиці від партії “Правий сектор”, другий – як самовисуванець до Верховної Ради. Схоже, що ніхто не перевіряв бекграунд колишнього слідчого, і ми могли б отримати чергового скандального депутата, який жив би за наші податки.
Ну, а далі наш герой вбиває 39-річну жінку та професійно приховує злочин.
Тут важливо усвідомити, що приховувати злочини Петро Бігун навчився за бюджетні кошти – коли працював слідчим прокуратури у особливо важливих справах. Коли підробляв документи та вийшов сухим з води.
Головний поліцейський Київщини Нєбитов у своєму хорор-відео про маньяка пафосно підсумовує, що “небезпека може бути зовсім поруч, небезпека може прийти звідки її не чекаєш”.
Та ні! Небезпека майже напевне прийде від непокараного зла: спочатку ти їздиш п’яний за кермом, потім на посаді слідчого підробляєш документи, а потім вбиваєш і розчленовуєш жінку. Тому вдавати, що це у нас просто маніяк-самородок з шоу про одруження, – це, як би так сказати, трохи маніпуляція.
Anna Babinets

У 2017 роціяк повідомляють “Наші гроші”, у результаті рейдерської атаки Бігун став новим формальним власником ТРЦ “Victoria Gardens” у Львові. Згодом у судовому порядку рейдерство було зупинене.

Цього ж року Бігун отримав у подарунок квартиру у Києві і взяв нібито у борг 1,85 млн грн від генерал-майора СБУ часів Януковича. Про це свідчив витяг з реєстру речових прав на нерухоме майно.

До цього Петро Бігун у квітні оформив на себе квартиру по вулиці Михайла Донця у Києві площею 86 кв м, яку отримав в подарунок від невідомого. Через місяць на цю ж квартиру були внесені дані щодо договору іпотеки, виданого 18 травня. Як свідчить витяг з реєстру нерухомості, того дня Бігуну позичив 1,85 млн грн Дмитро Білоус. Гроші мав повернути у листопаді 2018 року.

Народився  12 липня 1985 року в місті Дудінка Красноярського краю.

peredplata