Чернівчанин понад 6 років не сплачував аліменти: батько малолітньої доньки постане перед судом

Поліцейські скерували до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо батька малолітньої доньки, який не сплачував кошти на її утримання. Сума заборгованості становить понад 67 тисяч гривень.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування дізнавачі Чернівецького районного управління поліції встановили, що 38-річний житель обласного центру, згідно рішення Шевченківського районного суду міста Чернівці з листопада 2011 року зобов’язаний сплачувати аліменти на користь колишньої дружини на утримання їхньої спільної малолітньої доньки.  Однак, починаючи з жовтня 2016 року по серпень 2022, чоловік ухилився від сплати кошти на утримання його 12-річної доньки. Наразі сума заборгованості становить понад 67 тисяч гривень.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури передали обвинувальний акт щодо правопорушника для розгляду до суду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 164 (Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України.

 

peredplata