На Буковині судитимуть жінку, яка пропонувала хабар прикордонникам за безперешкодний перетин кордону свого 30-річного сина

У вересні цього року 55-річна жінка запропонувала прикордонникам хабар за перетин кордону свого сина призивного віку, 30-річного жителя Дніпра. Відповідно до чинного законодавства, порушниці загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Унаслідок досудового розслідування поліцейські зібрали достатню кількість протиправної діяльності фігурантки.  Слідчі поліції №4 (смт Герца) з’ясували, що на контрольно-пропускному пункті «Порубне» жінка надала інспектору прикордонної служби 200 доларів і 200 євро за безперешкодний перетин кордону свого 30-річного сина із Дніпра.

Під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. 

Порушниці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. 

 

peredplata