Обмін та відновлення посвідчення водія знову доступні онлайн

Головний сервісний центр МВС спільно з ДП «ІНФОТЕХ» та Укрпоштою відновлює онлан послугу, яку було призупинено з міркувань безпеки через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Відтепер знову можна замовити обмін та відновлення посвідчення водія через Електронний кабінет водія. Фахівцями Головного сервісного центру МВС був відпрацьований алгоритм, який дозволяє перезапустити одну з найбільш популярних онлайн послуг у безпечному форматі.

Для користувачів онлайн сервісу нічого не змінилося: як і раніше через смартфон чи ноутбук можна замовити послугу в кілька кліків. Забрати посвідчення можна буде особисто у будь-якому найближчому сервісному центрі МВС, або через сервіс поштового оператора.

«Щодня в сервісних центрах МВС Буковини здійснюється понад 70 операцій з обміну та відновлення посвідчення водія. Тож можливість отримання цих послуг онлайн розвантажить працівників. І найважливіше – це зручність, швидкість, економія часу та зусиль громадян під час отримання державних адміністративних послуг», — зазначає т.в.о. начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області(філія ГСЦ МВС) Сергій Сушинський.

Для  консультацій щодо послуг сервісних центрів МВС регіону телефонуйте:  (0372) 54-93-77, або пишіть на сторінку Сервісних центрів МВС в Чернівецькій області у Фейсбук

 Джерело: прес-служба РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області

peredplata