ФСБ_під_прикриттям

Темники – це послання, які треба донести до аудиторії. Для цього сил самих лише офіцерів фсб недостатньо. Щоб охопити мільйонні аудиторії в Україні та на Заході, потрібні сотні слухняних виконавців.
Для ролі агента впливу ідеально підходять політики, державні службовці, воєнні експерти, лідери громадської думки, журналісти, політологи.
Ці контакти спецслужби також використовують для отримання інформації про суспільно-політичні настрої, проблемні питання, вразливості суспільства.
Доносить прокремлівські меседжі і головний редактор українського видання «Ізвєстія в Украине» Яніна Соколовська. З російським пропагандистом алєксандр вальдманом вона знайома щонайменше п’ять років. А тепер росіянин регулярно бере в неї інтерв’ю і представляє як «одну з небагатьох журналістів, які насмілюються критично відгукуватися про чинну українську владу».
У розмовах із вальдманом соколовська синхронно із російськими темниками заявляє, що у тому, що росія напала на Україну «винен не лише агресор, а й президент тієї країни, де все сталося» і закликає «почати говорити з росією, щоб знайти якийсь компроміс, щоб припинити це божевілля».
Більше про реалізацію темників ФСБ під час війни в Україні читайте у моїх розслідуваннях:

peredplata