Затримали злочинне угруповання. Поліція показала обличчя зловмисників

Поліцейські з’ясували, що до схеми причетні троє жителів Запоріжжя, а також один закарпатець. Йдеться про трьох жінок віком 31, 34 та 39 років, а також 30-річного чоловіка. 

В ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що фігуранти проникали в помешкання літніх людей під виглядом працівників комунальних служб. Зазвичай, зловмисники діяли по двоє. Доки одні спілкувалися з потерпілими, інші шукали і викрадали грошові заощадження, коштовності та інші цінні речі.

Оперативники затримали усіх чотирьох зловмисників одразу після скоєння ними чергового такого злочину. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі встановлено їхню причетність до щонайменше трьох таких випадків, скоєних на території обласного центру. Постраждалими виявилися пенсіонери віком від 80 і більше років, яких обікрали на суму близько 150 тисяч гривень. 

За місцем проживання фігурантів поліцейські провели обшуки. У підозрюваних вилучили грошові кошти у сумі 64 тисячі гривень та 2 тисячі доларів США, коштовні прикраси та нагрудні медалі. Також вилучено і транспортний засіб, яким фігуранти користувалися під час вчинення ними злочинів.

Поліцейські наразі встановлюють інших осіб, які могли потерпіти від дій цих зловмисників. Якщо ви впізнали людей, що зображені на фото, і ви стали жертвою їхніх злочинних дій, просимо звернутися на лінію «102» або ж до найближчого відділку поліції.

 

“Затриманим повідомлено про підозру та буде обрано запобіжний захід. За скоєне їм загрожує до 8 років ув’язнення”, – зазначили в відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Джерело: PMG.ua

peredplata