“Слава Москві”: одіозна румунська сенаторка знову втрапила в скандал (відео)

Одіозна сенатор парламенту Румунії Діана Шошоаке, яка пропонувала анексувати частину України, знову вляпалася в скандал. Цього разу політик на засіданні парламенту вигукнула: “Слава Москві!”.

Спочатку Шошоаке кричала з трибуни, що порядок денний надали невчасно, а посилання на документи, які повинні були обговорюватися, не відкривалися.

“Ці документи не мають реєстраційного номера. Вони надійшли до нас о 12 годині. Нам тільки о 12:00 прийшло оголошення, що в порядку денному будуть якісь теми, а коли ми відкриваємо, подивіться, що з’являється. 404 каталог файлів не знайдено. За що будемо голосувати?” – обурилася “подруга Путіна”.

 

У відповідь один з її парламентських колег порадив змінити VPN, тому що він “на московському режимі і тому не працює”. Мабуть, таким чином політик натякнув на зв’язок Шошоаке з Кремлем. Така репліка ще більше розлютила одіозну сенаторку, яка видала цілу тираду й в кінці крикнула: “Слава Москві”.

“Враховуючи, що ноутбук належить Сенату, а вхід здійснюється по wi-fi Палати депутатів, це означає, що ця Палата депутатів безпосередньо пов’язана з Путіним, а VPN – з Москви. Отже, Сенат обдурив. Сенат – путінський. Це путінський ноутбук з путінським VPN, з путінським wi-fi. Так? Слава Москві!”- обурено заявила Шошоаке.

Скандальні заяви Шошоаке – що відомо

20 березня до парламенту Румунії надійшов проект закону “Про зміну закону 129/1997 про ратифікацію Договору про відносини добросусідства і співробітництва між Румунією та Україною”. Документ передбачав, що Румунія анексує частину українських територій – Північну Буковину, край Герца, Буджак (Кагул, Болград, Ізмаїл), Історичний Марамуреш і острів Зміїний.

Ініціатором анексії територій України виявилася одіозна сенаторка Діана Шошоаке. Жінка широко відома зв’язками з Кремлем. 

Своєю чергою речник МЗС України Олег Ніколенко заявив, що будуть ініційовані санкції щодо Шошоаке як особи, що створює загрозу національній безпеці країни.

https://www.unian.ua/world/slava-moskvi-odiozna-rumunska-senatorka-znovu-vlyapalasya-v-skandal-video-12230037.html

peredplata