Півтора роки активно вимагала сексу: львів’янку відправили під суд за надмірне бажання інтиму

На жаль для дівчини, хлопець відмовився та повідомив у поліцію

27-річна жінка півтора роки діставала свого друга, прохаючи останнього задовольнити її сексуальні потреби, переслідуючи його

Незвичайний злочин мав місце у Львові. Місцева мешканка понад півтора роки залицялася до свого друга, вимагаючи від чоловіка зайнятися з нею коханням. Однак романтичних поривів дівчини хлопець не оцінив – та подав у суд, оскільки разом із цим вона його переслідувала та телефонувала десятки разів на день. 

Через це незадовільненій дівчині тепер світить 60 годин виправних робіт, повідомляє “Захід.Нет”. Зазначається, що жінка була дуже “гарячою” у своєму прагненні – зокрема, телефонувала чоловікові по 40 разів на день.

Так, справу слухали у Франківському районному суді Львова. Відповідачкою була місцева мешканка по імені Марта Л. Дівчині 27 років.

Справа склалася наступним чином: понад півтора (!) роки жінка тероризувала свого знайомого. Вона вимагала від друга, аби той зайнявся з нею сексом. Доходило до смішного: дівчина приходила на місце роботи свого невдалого партнера, аби він оволодів нею прямо там. Після таких пригод хлопець викликав поліцію та пояснив копам, що жінка є неадекватною та постійно його тероризує. 

Ба навіть більше: пані Л регулярно та щоденно телефонувала бідоласі з різних номерів та вмовляла зайнятися з нею сексом. Іноді це траплялося по 40 разів на день. Пікантності ситуації надає той факт, що хлопець – одружений. Через це в родині постраждалого почалися проблеми. Однак пані Лопушанська ніяк не реагувала на це, стабільно та щоденно пропонуючи чоловікові зайнятися з нею коханням.

Врешті суд визнав Л винною в дрібному хуліганстві. Їй призначили покарання у вигляді 60 годин громадських робіт. Зазначимо, що на засідання фігурантка не явилася.

Слід також зазначити, що жінка є “рецидивісткою”. Зокрема, в минулому році проти неї вже порушували справу. Тоді вона вкрала облачення священника, однак потім повернула його. Мотиви свого вчинку – навіщо їй взагалі потрібна була ряса – дівчина пояснити не змогла. 

Сексуальні злочини в Україні

Як би комічно не виглядала ця ситуація, однак вона піднімає важливі проблеми. А саме – великої кількості сексуальних злочинів в сучасній Україні. Ця проблема є досить поширеною в нашій державі. 

Так, вироки за сексуальні злочини в нас трапляються регулярно. Йдеться навіть не про “класичні” злочини на сексуальному грунті. Нерідко, наприклад, людей засуджують за те, що вони вирішують зайнятися коханням в громадських місцях, не думаючи при цьому про те, як на подібні дії відреагує суспільство. 

Нещодавно такий випадок трапився в Харкові. Чоловік понад півгодини задовольняв свої статеві потреби з незнайомкою. Все б нічого, але робив він це прямо поряд з кафе на очах в мешканців міста. Більше того: вчиняв розпусні дії в неприродній спосіб – а поряд з цим знаходилися діти, які все це бачили. Однак суд був поблажливим до чоловіка та призначив йому лише умовне покарання.

Окрім подібних кумедних випадків, досить часто мають місце й справжні злочини. Наприклад, в Україні дуже поширена проституція та сексуальне рабство. Правоохоронці регулярно звітують про викриття підпільних борделів та людей, які вербують дівчат на ринок незаконних сексуальних послуг. 

peredplata