Біси московського патріархату

ЖАХ! САТАНИНСЬКИЙ МАГІЧНИЙ ОБРЯД ЦІЄЇ НОЧІ БУВ ПРОВЕДЕНИЙ НА КЛАДОВИЩІ З БЛАГОСЛОВЕННЯ МОСКОВСЬКОГО ПОПА!
Коли вже думаєш, що слуги москви вже досягли дна, але тут вони стукають знизу!
Московський піп провів магічний обряд на кладовищі, щоб залучити сатанинські сили для помсти своїм колишнім парафіянам, що перейшли в ПЦУ!
Магічний обряд “для вчинення колотнечі і розбрату між жителями села” благословив колишній сільський “батюшка” РПЦвУ с.Каплівка Дністровського району Василь Васильович Шкварчук.
Всі рушники і хустини, разом із іншими речами, після голосування за вихід із мп релігійної громади, він забрав із храму. Із його благословення його адепти понесли їх на цвинтар і навхрест позав’язували на надгробні хрести! Біля 150 хрестів були сплюндровані сатанинською позначкою русміра! За віруваннями ворожбитів і магів, це мало би викликати масові сварки, хвороби і незгоди у громаді села.
Нібито для того, аби замирити покійних і щоб вони не мстили тим, що потривожили їх спокій і провели цей “обряд”, вони ще також принесли “жертву умилостивлення” покійним!
Задля цього вони по кутах цвинтаря розіклали вино, мед, буси, чорні свічки і яйця!
Це не перший випадок використання сатанинських обрядів і магії московськими попами на Буковині! У селі Усть-Путила на Путильщині благочинний мп Дмитрій Сімчук наказав паламарчук щовечора дзвонити в дзвони, а жінкам приходити на молитву у ЧОРНИХ ХУСТКАХ, бо “розкольники хочуть церкву забрати”!
Також нагадаю вам про спалення митрополичих клобуків на лаврському цвинтарі на могилі Митрополита Володимира Сабодана та ворожіння на митрополитів після того, як владики Симеон і Олександр доєдналися до ПЦУ.
Як поєднується московський патріархат із цією бісівщиною? Напряму! Залякування, цькування, біснування. Щоб утримати народ в московському рабстві, згодяться всі засоби, навіть відвертий сатанізм!Людина, що вірує Господеві, до такого би не вдалася! Але де там та віра?
Вони просто знають, що ці магічні штучки і залякування діють на слабку психіку їх прихожан, от і маніпулють такими речами, щоб застрашити і тримати в покорі своїх “овець”, аби легше їх було стригти і вчити, за кого голосувати!
Нам, звичайно, ці їх обряди не страшні! Каже ап. Павло: “Як Господь з нами, – то хто проти нас?” Але громада щиро радіє, що вийшла із того мракобісся і долучилася до ПЦУ! А от цих духовно немічних щиро жаль! “Прости їх, Господи, бо не відають, що творять!”
А за вандалізм і осквернення могил покійних злочинці мали би відповісти! І тут, і в прийдешньому віці! Дай, Господи, прозріння цим темним людям і спаси їх із лап московського патріархату!

peredplata