Ситуація з Іриною Фаріон в Україні доведена до абсурду

Нині Україна руйнується не лише кровопролитною війною, а й наполегливою й масованою атакою супротивника на наші базові цінності. Невже це не очевидно?
Люди! Ситуація з Іриною Фаріон в Україні доведена до абсурду. Ця всеукраїнська вакханалія нагадує інквізицію.
Боляче. Авжеж, можна критикувати пані Фаріон, але любім Боже правду – вона надпотужна особистість. Подивіться її програми, прочитайте її статті – й водномить не перекреслюйте усього, що зробила ця жінка.
Але до кого я пишу?! Міць теле- та інтернетзомбування в країні настільки значна, що її масштаби годі уявити. Свідоме спотворення-отруєння інформаційного середовища фальсифікаціями, брехнею та провокаціями поставлене на великий потік. Орвеллівське “міністерство правди” відпочиває. А шоу, яке ми зараз маємо можливість бачити в реалі, зрежисоване для нас. Звісно, у цій ситуації вкрай важливо берегти себе і свої нерви. Хоча розкривати суть лайна, звичайно, не забороняється, і річ це богоугодна. А найкращий метод викрити брехливість, неправдивість і неадекватність хибного та деструктивного – це боротися з нав’язаними шаблонами в оцінці дій і вчинків пані Ірини та публічно ставати на її захист, бо хвороба знеукраїнення під час війни вже переходить у загрозливу стадію.

peredplata