Директора Путильського лісгоспу зняли через порушення: прокоментували скандал у лісництві на Буковині

 

 

З 1 січня у філії “Путильське лісове господарство” призначать тимчасово виконуючим обов’язки на місце попереднього директора.

У Подільському лісовому офісі прокоментували скандальну ситуацію у “Путильському лісовому господарстві”.

“Протягом року всі керівники філій ДП “Ліси України” були на випробувальному терміні. Усім були виставлені ключові показники ефективності.
За результатами роботи протягом року з колишнім директором Путильської філії Василем Слижуком був розірваний трудовий договір. Причина – систематичні порушення у веденні лісового господарства: – невідповідність ділянок, відведених в рубку, – внесення неправдивих даних при відводах, незаконний відпуск лісопродукції, реалізація деревини”, – йдеться у дописі.

Це підтвердили перевірки Департаментом безпеки ДП “Ліси України”. На основі зібраних матеріалів і приймаються кадрові рішення.

“З 1 січня на місце директора тимчасово виконуючим обов’язки призначено іншого керівника. Усе – у законному порядку. З 2024 директори будуть призначатися на відкритих кадрових конкурсах. Оголошення невдовзі з’явиться на сайті ДП “Ліси України”. Кожен зможе подати свою кандидатуру на посаду”, – пояснили у Подільському лісовому офісі.

Раніше повідомлялося, що 29 грудня у Путильському держлісгоспі голова Подільського офісу “Ліси Буковини” Василь Гончар намагався представити нового директора лісгоспу, який виконує обов’язки головного лісничого Сокирянського держлісгоспу. Але процедура не вдалася. Майже 200 працівників лісгоспу із приватними підприємцями Путильщини не впустили нового директора з Василем Гончарем до приміщення держлісгоспу. Ледь не дійшло до бійки.

peredplata