Буковинець сплатить 119 тисяч грн штрафу за продаж фальсифікованого пального

За матеріалами БЕБ суд оштрафував буковинця за продаж фальсифікованого пального
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області скерували до суду справу відносно місцевого мешканця, який продавав фальсифікований бензин. Наразі суд виніс обвинувальний вирок та призначив чоловіку покарання у вигляді 119 000 грн штрафу.
Раніше працівники БЕБ встановили, що один з працівників нафтобази продавав пальне невідомого походження. Зокрема він реалізовував незаконно виготовлений бензин марки А-92.
Під час обшуків детективи Теруправління вилучили близько 100 тонн пального. За результатами експертиз фальсифікованими були понад 40 тонн. Їх орієнтовна вартість складає 2 млн грн.
Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України.
За рішенням суду йому призначено покарання у вигляді штрафу з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених підакцизних товарів.
Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Чернівецькій області, оперативний супровід – Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області, процесуальне керівництво – Чернівецька обласна прокуратура.

peredplata