На Буковині судитимуть чоловіка, який для перетину кордону, надав фальшиві документи

Поліцейські зібрали беззаперечні докази вчинення чоловіком кримінальних правопорушень. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

На початку квітня цього року на контрольно-пропускному пункті «Красноїльськ», під час проходження митного контролю, 38-річний житель міста Коломия пред’явив для перевірки інспектору прикордонної служби документи з ознаками підробки.

Під час досудового розслідування співробітники відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що чоловік підробив тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВКЛ про непридатність до служби, а в подальшому використав їх для безперешкодного перетину державного кордону.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно чоловіка скерували до суду.

Прикарпатцю інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про Правила перетинання державного кордону громадянами України», на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata

Залишити відповідь