Правоохоронним органам варто зайнятися “творчістю” Кварталу 95

Правоохоронним органам варто зайнятися “творчістю” Кварталу 95.
Таку думку виловила членкиня Комітету Ради з питань нацбезпеки та оборони, нардепка “ЄС” Ірина Фріз після того, як студія “Квартал 95” у програмі “Вечірній квартал” використала відео загиблого воїна Юрія Назаренка без дозволу його родини.
Нардепка додала, що закон, який передбачає відповідальність за приниження українських захисників, має бути застосований до всіх без виключення:
“Експлуатація військових, знущання над родинами загиблих і тими хто втратив усе через війну – фірмовий стиль “Кварталу 95”, – написала Ірина Фріз.

“Кваpтал 95” знову вляпaвся у скaндал: без дoзволу використав у своїх жартах відео загuблого війcькового

Студія “Квартал 95” без дозволу використала у номері програми “Вечірній квартал” використала відео загиблого військового Юрія Назаренка, через що комікам довелося перепрошувати.

Про це у Facebook написала дружина загиблого Наталія Назаренко.

У новому номері шоу звучить пісня зі словами: “Ось такий простий формат — автомат наш дипломат. Бо не розуміють слів інших кляті москалі”. При цьому на сцені на фоні акторів показують відео з військовими, один з яких Юрій Назаренко. Військові танцюють під музику.

Використання відео обурило дружину загиблого. Вона написала, що їй “огидно, що з болю інших людей роблять шоу”.

“Коли побачила ці танцюльки, моє серце обірвалося. Нахлинуло почуття люті та нерозуміння того, як можна використовувати відео без дозволу, а особливо, якщо цих двох людей вже немає серед живих”, — сказала Наталія.

Вона написала, що її рідні не можуть радіти від такого гумористичного номера.

У студії пояснили, що номер був присвячений загиблим військовим. Відео з танцем використали, “щоб підкреслити їхній героїзм та сміливість”. Там стверджують, що написали Наталії Назаренко, перепросили та пообіцяли прибрати номер із танцем з усіх платформ шоу.

Як повідомляли Українські Новини, студія “95 квартал” раніше потрапляла в скандал з іншим номером, де висміювалася переселенка, яка погано говорила українською.

 
 
 
 

peredplata

Залишити відповідь