СИНДРОМ ВІДСУТНОСТІ розуму та СОРОМУ і ніякого покаяння

Це прокурор Хмельницької області Олійник. Які ясні очі та очевидний СИНДРОМ ВІДСУТНОСТІ розуму та СОРОМУ і ніякого розкаяння! Цитую його слова «…Особисто я маю проблеми зі здоров’ям. У 2005 році отримав травму на робочому місці вивчаючи матеріали кримінального провадження. Групу отримав у 2017 році ще задовго до призначення на посаду. Хвороба не перешкоджає виконанню службових обов’язків…». Невже у СБУ, ДБР, НАБУ і т.д. не виникає питання – які ж такі травми отримав 25-річний на той момент прокурор Олійник у своєму службовому кабінеті у 2005-му році під час читання матеріалів кримінальної справи, що аж отримав 2 групу (!!) інвалідності ПО ЖИТТЄВО! ? І яким же чином і хто давав заключення на присвоєння по життєвої інвалідності 2 групи (!!).
Ми збудували країну нахабних та цинічних хабарників, мародерів (як голова Хмельницької МСЕК) та фальшивих і не менш цинічних інвалідів у цих же державних структурах. Проблема набула ознак пошесті – чиновники і посадові особи всіх мастей, правоохоронці та «силовики» масово «порішали» собі, своїм жінкам і дітям фальшиві документи на інвалідність. Отримують від держави пенсії (!!), безперешкодно виїжджають з країни, а весь тягар війни несе простий народ. В той же час безрукі і безногі воїни не можуть отримати цей статус через бюрократичні перепони.
Вказаній схемі вже десятки років, але в часи війни вона набула особливо загрозливих для національної безпеки форм – ці таргани «зжирають» мільярди коштів платників податків, яких не вистачає нашим воїнам.
Проблема в тому, що розслідуючи подібні випадки правоохоронні органи виходять самі на себе.
ТОМУ – ВСІ СИЛОВІ ОРГАНИ та СУДИ НЕОБХІДНО ПЕРЕЗАВАНТАЖИТИ!! Бо вони ж сліпі і не бачать явних хабарників, мародерів та злодіїв!

peredplata

Залишити відповідь