Арешт Кожари: у поліції пояснили, чому запідозрили вбивство

Справу про загибель бізнесмена Сергія Старицького перекваліфікували з самогубства на умисне вбивство через те, що на тілі не знайшли слідів, характерних для вчинення самогубства.

Є низка інших факторів і доказів, які ретельно шукала протягом місяця і знайшла поліція Київської області, і які дозволили пред’явити підозру Леоніду Кожарі. Про це заявив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

 

“При первинному огляді експертами тіла застреленого Старицького не було знайдено характерних для самогубства, вчиненого буцімто у такий спосіб, слідів. Зокрема, і порохових газів від пострілу, і низки інших слідів, які є характерними ознаками вчинення самогубства з близької відстані з використанням вогнепальної зброї”, – сказав Шевченко, передає “Прямий”.

Найближчим часом у Шевченківському суді столиці Леоніду Кожарі оберуть запобіжний захід. .

21 лютого у маєтку міністра закордонних справ Леоніда Кожари знайшли тіло бізнесмена Сергія Старицького. Спочатку мова йшла про самогубство. Згодом поліція перекваліфікувала справу на умисне вбивство. Кожара мав право на зброю, яку було виявлено на місці загибелі Старицького, однак вона мала зберігатися у сейфі. 25 березня Кожару затримали.

peredplata