На Калинці працювали нелегали-іноземці

Загалом, протягом останніх двох місяців правоохоронці виявили на території Чернівців дев’ятьох нелегальних мігрантів про це інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області виявили на території обласного центру групу з семи іноземців, які в Україні перебували незаконно. За порушення правил перебування іноземних громадян на території нашої країни дані особи були притягнуті до адміністративної відповідальності.

Крім цього, правоохоронці спільно з працівниками Державної міграційної служби здійснили планову перевірку іноземних громадян, які працюють або можуть перебувати на МТК «Калинівський ринок». У ході цієї перевірки було виявлено двох іноземних громадян, які порушили правила перебування на території України.

Всіх вищевказаних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також було прийнято рішення про примусове повернення нелегалів до рідних країн та заборонено в’їзду на територію України терміном на три роки.

peredplata