У схованці Захарченка знайшли докази незаконного придбання \”Інтера\” Хорошковським

Серед документів екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, які збереглися в схованці в одній з його заміських резиденцій, активісти Самооборони Майдану виявили документи, які доводять незаконність придбання телеканалу «Інтер» Валерієм Хорошковським.
Про це \”Обозреватель\” повідомив один з активістів Самооборони на умовах анонімності.

У схованці Захарченка знайшли докази незаконного придбання "Інтера" Хорошковським

« На дачі Захарченко під Києвом було виявлено схованку з документами. Серед іншого, там була папка, повністю присвячена придбанню телеканалу «Інтер» Валерієм Хорошковським у 2005 році», – заявив він.

Згідно з його словами, папка містить детальну схему повернення акцій колишнім власникам групи «Інтер». «Досьє , очевидно , збиралося з метою довести незаконність угоди купівлі -продажу« Інтера».
Папка містить детальні схеми, рішення судів та інші документи. Одна зі схем передбачає повернення акцій телеканалу Світлані Плужниковій, вдові колишнього власника каналу Ігоря Плужникова, який помер у 2005 році» , – сказав представник Самооборони .

Він також упевнений , що наявні документи доводять незаконність придбання Хорошковським телеканалу «Інтер». «Судячи з документів , це було здійснено незаконним шляхом. Дії Хорошковського містять ознаки злочинів» , – підкреслив активіст.

Він повідомив , що після зняття копій всі знайдені документи будуть передані правоохоронним органам для дослідження.

Як відомо , Валерій Хорошковський став власником 61% акцій телеканалу «Інтер» у вдови Ігоря Плужникова – Світлани у вересні 2005 року. Сума угоди перевищила $ 200 млн. У лютому 2013 року Хорошковський продав групу компаній « Інтер» Дмитру Фірташу.

Нагадаємо , в березні поточного року нардеп Микола Княжицький попросив ГПУ та СБУ перевірити Хорошковського , Льовочкіна і Фірташа на причетність до вбивства екс-співвласника «Інтера».
http://obozrevatel.com
Фото с сайта dusia.telekritika.ua

peredplata