Повернення коштів за санаторно-курорту путівку

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності постановою від 30.05.2014 N 19 затвердив Тимчасовий порядок повернення коштів, що перераховані на рахунок робочого органу Фонду як часткова сплата за санаторно-курортну путівку, дія якого поширюється на випадки, що стосуються неможливості отримання або отримання не в повному обсязі застрахованими особами (добровільно застрахованими особами) і членами їх сімей послуг із санаторно-курортного лікування у період з 1 березня 2014 року в санаторно-курортних закладах, розташованих на території АРК, з причини відмови надання зазначених послуг санаторно-курортними закладами.

Затверджений Тимчасовий порядок визначає умови повернення коштів, що перераховані на рахунок робочого органу Фонду як часткова оплата вартості путівки відповідно до п. 4.13 розд. IV Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Повернення коштів часткової оплати вартості путівки, яка повністю або частково не була використана застрахованою особою, здійснюється районною, міжрайонною, міською виконавчою дирекцією відділення Фонду повністю або у пропорційних розмірах за фактично ненадані послуги із санаторно-курортного лікування в санаторно-курортному закладі.

Для повернення часткової оплати вартості путівки страхувальник повинен подати документи, перелік яких визначено п. 5 Тимчасового порядку.
Постанова зареєстрована в Міністерстві юстиції 24 червня 2014 р. за N 688/25465, набирає чинності з дня офіційного опублікування і діє до 31 грудня 2014 року.
Провідний спеціаліст Чернівецького міського управління юстиції
Людмила Пилипів

peredplata