Новоселицький район на Буковині перекритий агресивними жінками

Новоселицький район на Буковині перекритий агресивними жінкамиАгресивні люди Новоселицького району продовжують перекривати дороги.

Спочатку вони вимагали аби проводили ротації воїнів на Донбасі. Тобто аби проводили мобілізацію. А на другий день хтось скоректував іхні вимоги. І ті ж самі жінки категорично виступали проти мобілізації. Навіть палили повістки з військомату. СБУ змушена знайти тих, хто підбурює людей і виводить їх на дороги. Адже йдеться про Державу і ворогів Ураїни.

Дороги перекриті у Боянах, Припрутті, Маршинцях, Ванчиківцях, Мамализі. Тут в основному проживають румуномовні громадяни України, які ходять до церков Московського патріархату…

peredplata

8 thoughts on “Новоселицький район на Буковині перекритий агресивними жінками

  1. "Тут в основному проживають румуномовні громадяни України, які ходять до церков Московського патріархату…"
    Що ви пишете взагалі????Для чого підбурюєте людей на конфлікт??Хочете писати херню qдьте в Росію!Таким журналістам туди дорога!!

    1. А ЯКУ І В КОГО ВИ ВГЛЕДІЛИ хєрню? Все це було, я свідок. Більшість румун не вважають себе зобов”язаними чимсь Україні. Тільки ніжку підставляють і права качають…

  2. Ну да, ми ходимо до церков Московського патріархату.Але це ви на що натякаєте?

  3. Е присливья що patriotism це вознесение нерухомости до небес. У кого в Донбаси е нерухомисть? Тобто тому дорога на Схид

  4. нічого хлопці ,зачекайте трохи.восени нато разом з Росією поділять країну, тоді нікого не треба буде відсилати до війська.а я назавжди буду керівником нашого району. разом з хрестним батьком новоселицької корупції томульцем та його поплічниками каларашем та компанією.

  5. коли на засіданні райради постало питання про зняття головного хабарника новоселицької лікарні-калараша ,на допомогу одразу прийшов сірий кардинал нашого кріміналітету та кращий друг калараша ,дослівно-злодій у законі томулец,який і запропонував закрити розгляд засідання навіть без ознайомлення з результатами розслідування. відео про це засідання було викладено в интернет але крадії від влади й надалі чудово почувають себе у своїх кабінетах.

  6. мене запитують люди- як багато зробив мій батько для пересічних громадян перебуваючи на посаді міського голови,начальніка сільпо та інших посадах.Так,нажаль не багато.Хоча ні,задля себе приватизував за бесцінь величезний магазин в центрі новоселиці.Іще пославився тим що"зробив"собі пенсію у майже пятьсот доларів.Таку пенсію не отримував жоден посадовець у ті часи.Але нажаль врізав дуба,мабудь ночей не спав чекав коли за ним прийдуть зпрокуратури.Але не менш відомою у нашому місті є моя матуся,яку за незрозумілим збігом обставин, не доправили до буцигарні за розкрадання гуманітарної допомоги з дитячого відділення новоселицької лікарні.Допоміг того часу славнозвісний головний хабарник новоселицької районної лікарні домнул калараш. До допомоги залучався також той самий Томулец ,який за збігом обставин багато років допомагав мому батькові розкрадати новоселицький "общепит".Незважаючи на безкарність усіх злочинів зкоєних моїми батьками я продовжую керувати новоселицьким районом, та сподіваюся на конфединційність викладеної інформації.

  7. А ЯКУ І В КОГО ВИ ВГЛЕДІЛИ хєрню? Все це було, я свідок. Більшість румун не вважають себе зобов”язаними чимсь Україні. Тільки ніжку підставляють і права качають…

Comments are closed.