Боротьба з контрабандою та нелегальним ігровим бізнесом «по-москальськи»

Боротьба з контрабандою та нелегальним ігровим бізнесом «по-москальськи»На Закарпатті за добу ліквідували 8 нелегальних гральних залів.

Про це повідомляє прес-служба глави Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

\”Силовики продовжують відпрацьовувати область на предмет виявлення незаконного ігрового бізнесу. Вчора (25.07) ввечері в Ужгороді по Грушевського на першому поверсі багатоповерхівки міліція закрила нелегальний ігровий зал з дев\’ятьма спеціально обладнаними комп\’ютерами, за якими в азартні ігри грали троє ужгородців. Лише за останні дві доби по області закрито вісім підпільних залів ігрових залів – два в Ужгороді, три в Мукачеві, по одному у Сваляві, Перечині та с. Білки Іршавського району\”, – сказав Москаль.

Він також зазначив, що за минулу добу спроб контрабанди великих партій тютюнових виробів або переправлення нелегальних мігрантів в області зафіксовано не було. Заходи щодо пошуку баз, де зберігається контрабанда, тривають. Раніше Москаль заявляв, що на одному зі складів Закарпаття зберігаються вилучені контрабандні цигарки вартістю близько 1 млн євро.

http://uzhgorod.net.ua/news/81388#sthash.fKOvTE6s.dpuf

peredplata