Бандити розгромили кафе ветерана АТО за відмову платити данину. Фронтовики підняті по «тривозі»

Бандити розгромили кафе ветерана АТО за відмову платити данину. Фронтовики підняті по «тривозі»Дівчат офіціанток, які дали свідчення поліції, бандити змусили з\’їсти весь попіл з попільничок в закладі. Фронтовики чекають результатів роботи поліції і готові до «бою».

Про надзвичайну подію в селищі міського типу Вороновиця Вінницької області повідомила на своїй сторінці в Facebook координатор вінницького Автомайдану Таїсія Гайда.

«АТОшнік повернувся з передової. Вирішив разом з дівчиною відкрити бар. Прийшли бандюки, почали вимагати щомісячну мзду за те, що вони дадуть йому можливість працювати », – написала Гайда

За її словами, хлопець пояснив бандюкам, що він учасник АТО, і що тільки повернувся з фронту.

У відповідь бандити заявили, що їм байдуже, хто він, оскільки їм повинні платити всі.

\”Він відмовився. Вони приїхали вночі на трьох авто з битами, побили хлопця, розбили в мотлох його автомобіль. Сказали, що приїдуть через тиждень. Він не заплатив, лежав у госпіталі, вони увірвалися увечері в бар, перебили всю посуду і розгромили обладнання », – уточнила Гайда.

Вона підкреслила, що всіх дівчат-офіціанток, які дали свідчення поліції, бандити в покарання змусили зсипати попіл з усіх попільничок і з\’їсти його.

Зараз погромниками займається поліція.

«Сподіваємося, що поліція впорається, тому що в противному випадку втрутяться ветерани АТО. І тоді тим бл … м з Вороновиці, які надивилися «Бригади» буде весело … Обіцяю. Тому що зло повинно бути покаране, без варіантів », – резюмувала координатор вінницького Автомайдану.

Тим часом поліція демонструє дипломатичність, називаючи погром в кафе «конфліктом між місцевими жителями і вінничанином».

«В смт. Вороновиця Вінницького району стався конфлікт між місцевими жителями і вінничанином. В результаті з\’ясування відносин тілесні ушкодження отримав 21-річний житель Вінниці, який нещодавно повернувся із зони АТО », – повідомила прес-служба ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Поліція встановила всіх учасників конфлікту.

«Після отримання результатів судово-медичної експертизи по тяжкості отриманих тілесних ушкоджень потерпілим і розслідування всіх обставин злочину, буде надана остаточна правова кваліфікація правопорушення», – обіцяють в поліції.

Як повідомляв CRiMЕ, раніше в Дніпрі жорстоко побили трьох ветеранів АТО, які попросили працівників кафе вимкнути трансляцію російського пропагандистського телеканалу.

Один з постраждалих госпіталізовано до реанімації з важкою черепно-мозковою травмою та перелом кісток носа.

CRiMЕ

peredplata