“Сила права” на захисті потребуючих

Вже п’ятий рік триває збройна агресія Російської Федерації проти України, окупований Крим та частина Донбасу, мільйони українців постраждали від цієї неоголошеної війни. Втрачені життя захисників-патріотів, втрачене здоров’я, зруйновані родини, понівечені долі, друзі розділені лінією розмежування… Тим часом Кремль продовжує будувати стіну недовіри та ненависті між мешканцями окупованої та вільно території України. Влада не працює, і всю роботу беруть на себе волонтери.

Всеукраїнський правозахисний рух «Сила права» докладає систематичних зусиль з надання безкоштовної правової допомоги з отримання справедливої грошової компенсації від Росії постраждалим від агресії та окупації – родинам загиблих військовослужбовців та цивільних осіб, військовослужбовцям та цивільним особам, що отримали поранення, каліцтва й психологічні травми, військовослужбовцям, які побували в полоні, цивільним особам, які були незаконно позбавлені волі на окупованих територіях, вимушеним переселенцям з окупованих територій АР Крим, Севастополя, Донецької та Луганської областей, а також громадянам, які втратили особисте майно.

В організації є суттєві досягнення. Зокрема, у 22-х регіонах України за заявами постраждалих отримано низку судових рішень про встановлення юридичних фактів завдання шкоди внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України та окупації частини території нашої країни.

З кінця травня 2016 року завдяки зусиллям юридичної команди «Сила права» арештований кредит в розмірі 3-х мільярдів доларів США, отриманий Україною від Російської Федерації за часів режиму Януковича в 2013 році, та відсотки по ньому. Загалом станом на березень 2018-го допомогою «Сила права» скористалися понад 13 500 громадян України, отримано понад 200 позитивних судових рішень.

Громадська приймальня ВР «Сила Права» м.Чернівці, вул. Лесі Українки,5

тел..: (0372) 58-40-15;  моб. тел.: (050)-421-00-43

peredplata