На Гриценка в Одесі напали тітушки

В Одесі невідомі влаштували провокацію проти кандидата в президенти України і лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка.

“В Одесі 30 тітушок напали на Анатолія Гриценка та активістів, які прийшли на зустріч з опозиційним політиком. Перед зустріччю мав бути ефір на радіо, ефір зірвали, але зустріч з одеситами відбулася”, — повідомив громадський активіст і політичний діяч Андрій Юсов у Facebook.

“Нападники спочатку перекрили шлях Гриценку в приміщення, потім напали на активістів, які його супроводжували. У хід пішли палиці, кулаки, полетіли яйця”, — розповів він.

Анатолій Гриценко

За словами Юсова, поліція нікого з нападників не затримала, але для припинення зіткнень застосувала сльозогінний газ. У результаті інциденту є постраждалі, яким була викликана швидка. Постраждалі та свідки спілкуються з поліцією.

“Попереду нападників були кілька асоціальних елементів, для прикриття, самі бойовики були в масках. Це відвертий акт залякування демократичної опозиції, одеським активістам не звикати, але такого нахабства з боку місцевих тітушок ніхто не очікував. В Одесі подібні речі не відбуваються без відома й участі команди Труханова, якщо злочинців захочуть знайти, це буде зробити не важко. Медведчук в Україні відчуває себе як частину влади, а демократична опозиція отримує ось такі подарунки. З часів Януковича методи не змінюються…” — написав Юсов.

Прес-служба Гриценка повідомилаOBOZREVATEL, що в результаті бійки травми отримали троє людей з команди політика, двоє з яких — члени партії “Громадянська позиція”.

“Двоє зараз себе погано почувають, їх нудить, є підозри на струс мозку”, — повідомила прес-секретар Гриценка Христина Бондаренко.

Сам Гриценко не постраждав.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у вересні в Одесі напали на відомого волонтера. Його поранили в дві ноги, випустивши три кулі.

peredplata