Фищука обшукували у справі про контрабанду

Про це повідомили у прес-службі Департаменту захисту економіки Національної поліції.

Сьогодні зранку працівники управління захисту економіки у Тернопільській області ДЗЕ НП провели обшуки вдома та в офісі колишнього голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука. Про це інформує УНН, посилаючись на прес-службі Департаменту захисту економіки Національної поліції.

“Зранку проводився ряд обшуків, в тому числі і у цієї особи, дані заходи проводили працівники поліції Тернопільської області”, – повідомили у прес-службі, відповідаючи на запитання, чи проводили обшуки в екс-голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука.

Обшуки проходили у межах кримінального провадження, відкритого за фактом порушення суб’єктами господарства законодавства під час імпорту продукції.

Зазначимо, що ці процесуальні заходи проводили працівники поліції Тернопільської області, в тому числі працівники управління захисту економіки у Тернопільській області. Саме вони займаються розслідуванням та оперативним супроводженням цього провадження.

Обшуки проводилися в офісних приміщеннях та за місцем проживання осіб, які можуть бути причетними до цього правопорушення.

 

Водночас НАБУ відповіли на запит журналістів Інформаційного агентства АСС. У повідомленні йдеться, що вказані слідчі дії детективами Національного бюро не здійснювалися.

Нагадаємо, наприкінці листопада Президент Петро Порошенко звільнив голову Чернівецької ОДА.

Джерело: https://acc.cv.ua/

peredplata