ПОПЕРЕДЖАЄМО ПРО МОЖЛИВІ ПРОВОКАЦІЇ ЩОДО ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ

Українська Церква отримує Томос про Автокефалію, що беззаперечно є нашою спільною перемогою. “Правий сектор” завжди стоїть на позиціях державності. Саме тому нами проведено сотні акцій по всій території України, які сприяли Церковному утвердженню (частина того, про що можна публічно говорити тут: https://goo.gl/VVBfxg).

Наразі, відвічний ворог української нації не може змиритися із втратою свого впливу, що здійснювався через мережу так званої “церкви московського патріархату”. Прибічники РПЦ все частіше починають проявляти агресію. Кремлівські маріонетки плавно готують нас до “бальшой крови в случае Томоса”.

Напередодні Різдва важливо бути уважними та тверезо оцінювати перебіг подій, адже цілком ймовірно, що прибічники РПЦ-ФСБ є готовими влаштовувати криваві провокації, щоби дискредитувати український церковний процес. Варто зауважити, що найбільша істерія розганяється довкола українських Лавр, які поки що не підпорядковані Православній Церкві України. Українці розуміють, що московським спецслужбам не складно в Україні організувати “распятихмладенцев і згвалтованихепілептіческих бабушек-снигирей” і “провину” за це однозначно покладуть на демонізований північними сусідами “Правий сектор”.

Промосковські шавки переконують усіх, що націоналісти, у тому числі й “Правий сектор”, будуть штурмом захоплювати українські святині, але це не так. По-перше, ми діємо в церковному питанні виключно в рамках законодавства України (зараз його ще й поправили на нашу, українську користь). Ми дбаємо, щоби принести користь і не зашкодити будівництву найбільшої Православної Церкви у світі. По-друге, навіщо штурмувати й шкодити тому, що і так є нашим? Ми прагнемо зберегти цілим кожен сантиметр українських святинь, аби ще віки українські віряни могли молитися Богу в цих храмах. Тому, працюємо вже досить довго, щоби здійснити передачу святинь руками тих, хто отримує зарплати з коштів платників податків. Передачу має здійснити влада. “Наша перемога – це перемога нашої ідеї, повне її здійснення. Другорядною справою є те, яку частину реалізуємо ми самі, яку – інші, а яку – спільно. Наш обов’язок – зробити самим найбільше, скільки стане наших сил, одночасно докласти старань, щоб і інші робили якнайбільше.” (Степан БАНДЕРА).

“Правий сектор” закликає українців перевіряти будь-які новини й не вірити московитським пропагандивним фейкам, що стосуються церковного питання. Повідомляємо, що на час Різдвяних свят не плануємо жодних дій відносно пастви РПЦ в Україні та насельників монастирів при наших Лаврах. Важливо наголосити, що переходи парафій із московської церкви до Української продовжують відбуватися мирним шляхом, процес триває і “штовхати силою” його не потрібно. У разі провокацій зі сторони московських злочинців, українці мають бути готові захистити своїх братів та сестер.

Слава Ісусу Христу!

Слава Україні!

Геть загарбників у рясах!

peredplata