Обласний антирейдерський аграрний штаб  активізує свою роботу

В Чернівецькій облдержадміністрації відбулося засідання обласного  оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя.   « Роботи на полях області вже розпочали, тож основне  завдання нашого штабу попередити випадки  рейдерських захоплень земель та швидке й ефективне реагування на  спроби порушення прав аграріїв в області, –  зазначив голова  оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя, заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Ігор Богатирець.

Під час засідання спланували роботу оперативного аграрного антирейдерського штабу на 2019 рік.  « Уже з квітня розпочинають роботу мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги. Під час виїздів до сіл  і  селищ фахівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області  допомагатимуть селянам розібратися у процедурі оформлення договорів оренди землі та інших правових питаннях, надаватимуть юридичні консультації  щодо процедури отримання землі у спадщину,  поради щодо оформлення правовстановлюючих документів та можливостей прав захисту», – зауважив заступник Голови оперативного штабу, заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Іван Гринюк. Про це повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області.

Окрім того,  постійно функціонує телефонна лінія мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги. Отримати інформацію щодо графіку виїзного прийому громадян керівництвом ГТУЮ у Чернівецькій області, консультацію щодо діяльності Оперативного штабу, а також правову допомогу в оформленні правоустановчих документів на земельні ділянки та договорів оренди землі  можна за телефоном: (0372) 57-08-10, 52-59-85.

 

 

 

peredplata