Поліцейські провели виїзну нараду у Кельменцях

10 грудня відбулась виїзна нарада начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області генерала поліції третього рангу Анатолія Дмитрієва. До участі в робочій зустрічі запрошено керівництво Кельменецького відділу та Сокирянського, Хотинського, Новодністровського відділень поліції.  

Під час наради розглянуто результати оперативно-службової діяльності від початку 2019 року. Зокрема, роботу Кельменецького відділу поліції та його відділень поліції на пріоритетних напрямках.

Вивчено стан кадрового забезпечення. Приділено увагу дотриманню дисципліни та законності в роботі Кельменецького куща.

Анатолій Дмитрієв наголосив на важливості взаємодії з громадськістю та органами місцевого самоврядування, задля оцінки специфіки краю та вирішення проблем і задоволення потреб даного регіону. Зокрема, зауважив на першочерговості розбудови поліцейських станцій в ОТГ.

Розроблено заходи, які будуть проведені у рамках реалізації Плану удосконалення діяльності та підвищення ефективності надання поліцейських послуг населенню.

Задля покращення ефективності роботи керівництва відділів та відділень Кельменецького куща, превентивного блоку, працівників ІТТ, запропоновано провести низку додаткових семінарів, тренінгів та навчань в умовах, наближених до реальності.

Також Анатолій Дмитрієв здійснив особистий прийом громадян, де всі охочі місцеві жителі могли звернутися зі своїми питаннями безпосередньо до очільника поліції області.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata