У Чернівцях під міськрадою чоловіка облили зеленкою – відео

У Чернівцях група місцевих мешканців під міськрадою облила зеленкою чоловіка.

Як повідомив у Facebook представник організації “Доста” Назар Никорчук, інцидент стався сьогодні в обідній час поблизу приміщення мерії.

 

Чоловік зазначив, що його облили зеленкою учасники АТО.

“Ми збиралися задати меру кілька запитань щодо ремонту вулиці Руської. Але трохи не вдалося, бо мене зустріли біля міськради атовці. У мене перепалка була з деякими з ними. Звичайно, що я захищався. Немало їх там було. Мені “плеснув” один з них зеленку в очі. Трохи я відчухався, але я цілий був зелений”, – сказав Никорчук.

Водночас, як повідомила у соцмережі користувачка Аліна Ткачук, конфлікт між групою учасників АТО і Никорчуком виник через висловлювання представника “Доста” з приводу суспільно-політичних подій в Україні, які є образливими для ветеранів.

“Через нього озвучуються стандартні кремлівські заготовки: “в Україні громадянський конфлікт”, “ветерани це порохососи які воювали за медальки”, “потрібно вводити референдуми”, “ветеранські та інші патріотичні заходи, це проплочені акції”, “українці і росіяни браття”, “яка разніца на якій мові розмовляти” та інші стандартні заготовки п’ятої колони”, – повідомила вона.

У прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області повідомили кореспондентам molbuk.ua, що з приводу інциденту під міськрадою до правоохоронців ніхто не звертався.

peredplata