На Буковині податкові міліціонери вилучили цигарок на пів мільйона гривень

 

 

04 січня 2021 року податкові міліціонери Головного управління ДФС у Чернівецькій області  в рамках проведення операції «Акциз-2021»у Сторожинецькому районі в лісосмузі поблизу лінії українсько-румунського кордонувиявили та вилучили з незаконного обігу партію цигарок без марок акцизного податку України встановленого зразка. Про це повідомляє в.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Сергій Грамчук.

За його словами,  цигарки марки «Мальборо» без марок акцизного податку України та «Кредо» з марками акцизного податку Білорусі були призначені для незаконного переміщення на територію сусідньої Румунії.  Всього було  вилучено близько10 тисяч  пачок цигарок на суму понад 500 тис. грн. На разі вирішується питання про внесеннявідомостей до ЄРДР за ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

 

 

 

Заступник начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції                                            Сергій ГРАМЧУК

 

peredplata