500 вакансій: на Буковині триває добір на посади в окружних та спеціалізованих прокуратурах

В Україні триває добір на зайняття понад 500 вакантних і тимчасово вакантних посад прокурорів в окружних прокуратурах, а також спеціалізованих прокуратурах у військовій та оборонній сфері (на правах окружних). Про це повідомляє прес-служба Офісу Генпрокурора України.

“Органи прокуратури запрошують громадян України із вищою юридичною освітою та стажем роботи в галузі права не менше двох років, які мають бажання долучитись до команди прокурорів, взяти участь в доборі на вакантні посади в окружні прокуратури, а також спеціалізованих прокуратурах у військовій та оборонній сфері”, – йдеться у повідомленні.

Добір відбуватиметься у три етапи:

– складення іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора;

– складення іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки;

– проведення співбесіди з метою виявлення відповідності кандидата вимогам професійної компетентності та доброчесності. Для оцінки рівня володіння практичними уміннями та навичками кандидати виконують письмове практичне завдання.

Детальніше з переліком вакантних і тимчасово вакантних посад, які можуть бути заміщені за результатами добору, а також необхідними для участь в доборі документами можна детальніше ознайомитись на Офіційному вебсайті Офісу Генерального прокурора за посиланням.

Джерепло: ТВА

peredplata