На Буковині конфлікт між жінками призвів до викидня

На Буковині поліцейські задокументували нанесення тілесних ушкоджень з необережності буковинці, що ймовірно призвели до викидня.
 

Вчора, 24 травня, до поліції звернувся співробітник Сторожинецької районної лікарні та повідомив про те, що медики госпіталізували 18-річну жительку села Верхні Петрівці із попереднім діагнозом «маткова кровотеча». Зі слів заявника, жінка отримала травму внаслідок конфлікту із сусідкою, після чого у неї стався викидень.

Правоохоронці відділення поліції №5 (Глибока) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що того дня між 18-річною та 29-річною буковинкою виник словесний конфлікт на ґрунті неприязних відносин. Внаслідок суперечки старша жінка штовхнула молодшу, після чого вона вдарилася об дерев’яний стілець. Через день у жінки почалася кровотеча. Медики її госпіталізували у гінекологічне відділення лікарні, де діагностували «позаклінічний викидень на 10-11 тижні вагітності».

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбаченого частиною 1 статті 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз, зокрема – для встановлення остаточних причин виникнення кровотечі, яка призвела до викидня у буковинки.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata