Перша шлюбна церемонія відбулася у новому приміщенні Путильського відділу ДРАЦС

У Путильському відділі державної реєстрації актівцивільного стану, який відтепер знаходиться у приміщенні колишньої райдержадміністрації,   провели урочисту реєстрацію шлюбу. Молодята Степан та Інна стали першими нареченими, котрі отримали тут свідоцтво про одруження.

 «Ми знайомі ще з дитинства, а рік тому зрозуміли, що наші почуття – не просто дружба, а справжнє кохання. Сьогодні ж ми щасливі й готові прожити разом усе життя», – розповідає історію їхнього кохання наречена Інна. 

Вітали новостворене подружжя не лише родичі та друзі, а  й представники місцевої влади та Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ).

«Створення комфотних умов для прийому громадян, проведення урочистих обрядів у відділах ДРАЦС є надзвичайно важливим. Нині такі умови маємо  і у Путилі: обладнали кабінети і фотозону для урочистих подій.Облаштовані приміщення у Вижниці, Глибоці, Сторожинці.  Розуміємо наскільки необхідним це є і в обласному центрі.   Вже кілька років ведемо перемовини з Чернівецькою міською радою про переведення міського відділу ДРАЦС до кращого приміщення, для того, щоб чернівчани могли отримати послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану у відповідних умовах. На разі сподіваємося на розуміння і продуктивну співпрацю», – зауважує заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Чернівецькій області ІванГринюк.

Загалом з початку року в Путильськомувідділі ДРАЦС Вижницького району зареєстрували 28 шлюбів і видали 82 свідоцтва про народження. Загалом за півроку  на Буковині одружилися 1969 пар молодят, а свідоцтва про народження отримали 3853 малят.

 

Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції  (м.Івано-Франківськ).

peredplata