Донька жорстоко вбила свого батька на Буковині на очах чотирьох дітей: з’явились деталі злочину У селі Валява на Буковині багатотідна матір на очах своїх чотирьох дітей зарізала батька

 
У селі Валява на Буковині багатотідна матір на очах своїх чотирьох дітей зарізала батька. Трагедія трапилася ще у травні 2021 року. 29-річній багатодітній матері Мар’яні суд виніс вирок – жінку відправили за грати на 7 рік.

Матір засудженої Катерина виправдовує доньку та готова оскаржувати вирок суду, йдеться у випуску програми “Стосується кожного” від 12 січня 2022 року. Вона заявляє, що батько бив доньку, а та просто захищалася. Мар’яна почала жити з батьком Василем відразу після інтернату.

“Моя донька не вбивця, а жертва обставин”, – заявила пані Катерина у ефірі програми. За словами жінки, її донька давно жалілася їй на батька, кажзала, що просто не витримала батька. Жінка каже, що її колишній чоловік так сильно її бив, що вона тікала від нього. Не йшла від нього, бо не мала куди.

Сестра вбитого чоловіка, Василина Дмитрюк вважає рішення суду справедливим, переконує, що Катерина хоче просто зганьбити пам’ять про свого чоловіка та виправдати свою доньку лише через особисту помсту.

– Я вважаю, що Мар’яну треба позбавити материнських прав, бо яка мама – така і донька. Мама ходила, гуляла, залишала дітей на кілька років. А Василь сам виховував дітей. Мар’яна має відповісти за те, що зробила. Василь був гарним батьком, – розповіла в ефірі пані Василина.

Чоловік Василини, Степан, допускає, що Мар’яна була пов’язана з наркотиками. Вживала їх і під їхнім впливом таке зробила.

Онуки, тобто четверо дітей 29-річної Мар’яни зараз в інтернаті. Бабусі внуків не провідували.

Детальніше в сюжеті.

 
 

peredplata