У Чернівцях зберуться фахівці підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України

Круглий стіл «Практичні аспекти реалізації проектів розвитку систем централізованого водопостачання та водовідведення населених пунктів України за участі міжнародних фінансових організацій» відбудеться 22 квітня у Чернівцях.

У заході візьмуть участь керівники та фахівці майже усіх підприємств водопровідно – каналізаційного господарства України , науково-дослідних інститутів та Німецької кредитної установи KFW. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Заступник міського голови Марія Порчук та старший координатор бюро KFW в Україні Сергій Горбачов презентуватимуть учасникам зібрання проект модернізації системи водопостачання Чернівців, який впроваджується в рамках Німецької фінансової співпраці з Україною.

Директор ДП «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» Валерій Кравченко розповість про технічні та технологічні рішення оптимізації роботи системи водопостачання Чернівців.

Керівники Чернігівського, Івано-Франківського та Тернопільського водоканалів поділяться результатами впровадження на їхніх підприємствах проектів реконструкції мереж, каналізаційних очисних споруд, а також досвідом вирішення організаційно-процедурних питань для отримання позики від Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

По завершенню круглого столу відбудеться засідання Ради Української Асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія», де йтиметься про проблеми розвитку малих та середніх підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України.
Круглий стіл розпочнеться о 10.20 в сесійній залі міської ради.

peredplata