Прикордонники завадили спробі переправи понад 30 ящиків сигарет до Румунії

Прикордонники завадили спробі переправи понад 30 ящиків сигарет до Румунії

На буковинському кордоні знову виявили контрабандні цигарки.

19 липня 2016 року прикордонники відділу «Красноїльськ» в двох випадках вилучили 32 ящики тютюнових виробів, які порушники намагалися незаконно переправити через українсько-румунський кордон. Про це повідомляють у прес-службі Чернівецького прикордонного загону.

Так, в одному випадку прикордонний наряд, патрулюючи прилеглу територію, помітив трьох вершників на конях, які на великій швидкості промчалися в бік державного кордону. Про це одразу ж було поінформовано сусідні підрозділи та правоохоронців румунської сторони. Розпочалися оперативно-пошукові заходи, в ході яких прикордонники відділу «Красноїльськ» безпосередньо біля державного рубежу виявили 21 ящик тютюнових виробів марок «Марбле» та «Ашіма». Неподалік місця виявлення також було затримано одну невідому особу, зі слів громадянин України. Пізніше від румунської сторони надійшла інформація про виявлення ними ще 4 ящиків курива. Наразі тривають заходи з пошуку ймовірних власників покинутого краму як на території України, так і на території Румунії.

У другому випадку, перевіряючи оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність поблизу кордону, прикордонний наряд помітив групу осіб, що рухалась в сторону Румунії. Помітивши правоохоронців, невідомі вдалися до втечі, покидавши свої ноші. Аби зупинити втікачів прикордонникам довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору. Поблизу місця виявлення невідомих осіб, прикордонники вилучили 11 ящиків із сигаретами марок «Compliment» та «NZ». Щодо втікачів, то наразі тривають заходи з їхнього пошуку.

Джерело:https://pogliad.ua

peredplata