Садгорянам наблидло бути заручниками сміттєзвалища

Садгорянам наблидло бути заручниками сміттєзвалища

Мешканці Садгори дві доби перекривали дорогу до сміттєзвалища, аби міська влада їх почула і таки вдалася до рішучих дій.

Садгорянам наблидло бути заручниками сміттєзвалища

За словами мера Чернівців Олексія Каспрука, – люди були налаштовані рішуче! Але хто і для чого підбурював людей аби ті категорично були налаштовані проти міського голови? Прізвище свого \”політичного кривдника\” Олексій Павлович на брифінгу 13 листопада не назвав. Натомість завив, що розуміє позицію людей, адже умови в яких вони змушені жити – не найкращі. \”Садгоряни – теж мешканці Чернівців, і їхні проблеми – це проблеми усієї нашої громади\”, – каже мер.

Садгорянам наблидло бути заручниками сміттєзвалища

На брифінгу Олексій Павлович розповів про ситуацію у районі Чорнівського сміттєзвалища. Каже, що там також ходять чорнівські автобуси, які мають таку ж протяжність, як і чернівецькі, – \”Вартість проїзду становить 8 гривень\”. Але зробити проїзд дешевшим не можна, тому, що за словами Каспрукава, – \”Вартість поза межами населеного пункту встановлює сам перевізник.\” При цьому мер запевнив, що у 2018 році докладе зусиль аби зробити обидва маршрути соціальними, а також щоб вони виконували вимоги із перевезенням пільговиків, сподівається, що виконком його підтримає його позицію.\”

Окрім цього, Олексій Каспрук, каже, що кошти , заплановані на ремонт вулиці Гагаріна планують цього року перенаправити на оплату боргів \”Черніціводоканалу\” перед \”Чернівціобленерго\”. А Ремонт вулиці перенесуть на наступний рік.

Завдання міський голова дав і депутатам, аби ті не відкладали на потім, а вже починали готувати звіти. Також Олексій Павлович закликав чернівчан не бути байдужими і наполягати на звітуванні чиновників відділів, управлінь та інспекцій міської ради про свою роботу за цей рік. Звіт відбудуться наприкінці року в міській раді.

peredplata